25 Kasım 2009 Çarşamba

İçim Şişti


Bugün evde3 günüm vallahi çatlamak üzereyim.Ağzımda maske ,elimde kolonya , üstümde battaniye öyle yatıp duruyorum televizyonun karşısında.Digili televizyonu babam kapınca bana kalan sadece yerel yayın yapan emektar televizyon oldu.Dışardan pek ala görünen bu battaniye altı televizyon önü durumu malesef bence pek öyle değil.Sabah haberler başlıyor offf of.

Arkasından kim kimi neden öldürmüş,kaçan kızlar nereye gitmiş offf of.

Sonra evleneceğim ben diyen sevgili bayanlar ve baylar ekranları kaplıyor ki oooooof of bile yetmez bu iç şişirme durumuna.

Sonra bir ara Dodıkle çizgi film.Valla inanmazsınız insanın içi ferahlıyor onları izlerken.

Akşamüstü sanki hergün evde 5 yıldızlı restorantta gibi yemek yiyen herşeyden anlayan her tadın çok bileni yarışma programı var ki artık şişmekte fayda etmiyor.

Arada haberler.Sinir katsayım mı fırlıyor, yoksa o fırlayan ateşimmi şaşırıyorum.

Amaaaaan diziler başladı.Ben bunların hiçbirini bilmiyorum ki.Neyse ki gün boyu yayınlanan dizi tanıtımları tamamını bilmesemde genel olarak fikir veriyor allahtan boşluklarıda annem dolduruyor oldu bitti :)

Sonra bir bakıyorum televizyonu kapatmış gitmiş annem ben de yanımda tuvalet kağıdım kolonyam uyuyakalmışım.

Bugünde bitti.

Not:Aman dikkat edin sakın hasta olmayın.

Sevgiler

24 Kasım 2009 Salı

24 Kasım


Başta ,

annem çalışıyor diye ,okul sonrası beni kuaföre götürüp saçlarımı kestirecek kadar seven, tenefüs aralarından sonra sınıfta herkesin sırtını kontrol edip terli olanların sırtına ikinci bir anne gibi mendil sokan,bizi sadece derslerle değil, gönlüyle, sevgisiyle, ilgisiyle vareden canım öğretmenim Dilber S. olmak üzere tüm öğretmenlerin bu güzel günü kutlu olsun.

Sevgiler

23 Kasım 2009 Pazartesi

Öhö Öhö...

Hastayım,(evet grip oldum sonunda zaten grip olmasam bu koşullarda zatürre olurdum),raporluyum,evdeyim,yatıyorum......
Herkes kendisine dikkat etsin lütfen :)
sevgiler...

18 Kasım 2009 Çarşamba

Günün Sözü

"Bilim ve sanat takdir edilmediği yerden göçer."
İbn-i Sina

16 Kasım 2009 Pazartesi

Aşk Hep Var....mı? - Yukarı Bak(UP)




Dışarda şakır şakır yağan yağmurdan kaçarak koşa koşa girdik sinema salonuna.Silkelenip koştuk gişeye.Biletlerimizi alıp kurulduk koltuklarımıza.
Minik aşkım ve benden başka kimseler yoktu koca salonda.Kızımla başbaşa, kah gülerek bazende hüzünlenerek izledik "Yukarı bak" filmini.
Şu üstteki video günlerdir Facebookda dolaşıp dururken yazmak geldi içimden.
Gerçekten sadece çizgi filmlerde mi vardı böyle aşklar??Yani kızla oğlan kavuştuktan sonra (balayı bile olmadan) sonsuza dek mutlu yaşadılar sözü havada mı kalıyordu? Yoksa devam edip giderken hayat,koşturmaca arasında,çoluk çocuk ,iş güç derdinde o büyüsü bozuluyormuydu?
Bence kocaman bir HAYIR olmalıydı bunun cevabı.Evet her an her gün her saniye belki bu filmde birleştirilmiş gibi mutlulukla geçmiyordu ama......
Sabah kalktığında sen çocuğu hazırlarken o sıcacık bir çay getiriyorsa sana.Hastalandığında kafanı koyabiliyorsan omzuna çocuk gibi mızırdanarak,ya da uyuyakaldığında üşümesin diye sıcacık battaniyesini örtüyorsan üstüne, aşk hep vardı.Hep devam ediyordu......
Kavgalar yokmuydu,hiç bitmeyecek gibi uzun uzun şiddetli,ya da hepmi aynı düşünüyordu insanlar.Elbette hayır.Ama eninde sonunda biri diğerinin gönlünü almayı başarıyorsa evet aşk hala vardı.
Ben aşktan umutsuz değilim.
Sizde olmayın.
Aşk hep var.
Sevgiler

14 Kasım 2009 Cumartesi

Bütün Kadınların Kafası Karışıktır.

Zaten karışık olan kafamı hakikaten çorbaya çeviren bir kitap oldu :)
Sonuna dek okuyamadığımı itiraf etmeliyim.Ya ben bu aralar kitap okuma tadında değilim ya da gerçekten hiç bana göre değildi.

10 Kasım 2009 Salı

Ben Seni Hiç Görmeden Sevdim

Fikirlerine,ilkelerine ve kurduğun Cumhuriyete ...Cumhuriyetimize sahip çıkan Türk gençliği seni bugün özlemle hüzünle sevgiyle andık.
Huzurla uyu....

9 Kasım 2009 Pazartesi

9.11.2005


Doğa:Anne babama söyle üzülmesin.O gelince kocaman bir pasta keser büyük bir parti veririz.....

Büyüyor hemde şaka değil gerçekten. Ona kavuştuğumuz günün üstünden dolu dolu tam 4 yıl geçti.İlk gördüğüm günden beri aşığım ona.Ve sanıyorum sonsuza dek hep benim sağ omzumda yatan mis kokulu bebeğim olarak kalacak.

2 Kasım 2009 Pazartesi

Brrrrrrr!!


Durum tam olarak şu :
Dışarıda hava buz
Pimapenler takıldığı için tüm bölüm camları açık ya da yok
Kaloliferler yanmıyor
Bu durumda hepimiz donmuş kiraz ağaçları gibiyiz.
Soğuk çok soğuk!!