12 Mayıs 2008 Pazartesi

Saygılarımla..

30 yıldır her kahrımı çeken,elime kıymık battığında,gözümden yaşlar süzüldüğünde,işin içinden hiç çıkamadığımda,anne çok kötüyüm dediğimde ve belkide demediğimde bile asla yanımdan ayrılmayan.İyi zamanlarımda,mutlu olduğumda,tatlı heyecanlar yaşadığımda benden çok içi kıpır kıpır olan yüreğinde kocaman bir sevgi olduğunu bildiğim,güçlü, sakin,inançlı,hamarat,verici,yorulmaz,anlayışlı,sabırlı benim için bu dünyanın en iyi annesi olduğuna emin olduğum canım anamın ve yaşı ne olursa olsun anne olan herkesin ellerinden öperim.Çünkü anne olabilmenin sorumluluğu farkedip yükünü taşıyabilen kişi kaç yaşında olursa olsun ellerinden öpülmeye layıktır bence.
sevgilerimle

3 yorum:

cinar dedi ki...

Ay canım benim, yüreği güzel Tabiat'çım. Annecinle ve yavrucunla nice anneler gününüz geçsin mutlulukla. Annelik isteyen herkese de nasip olsun inşallah.
kocaman öpüyorum seni, senin de anneler gününü kutlayarak..

Tabiat Ana dedi ki...

çınarım,
canım arkadasım teşekkür ederim:) dilerim önümüzdeki anneler günlerinden birinde sende anne olarak geçirirsin bu günü Tombik tombik eller dokunur güzel yüzüne.Allah isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip eder umarım.sevgilerimle...:)

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili elanoram ne oldu bilemiyorum ama yorumunu yayınla dedim kayboldu.Güzel dileklerin için teşekkür ederim kardeşim bu sözlerin hepsi ve daha fazlası senin içinde geçerli.O minnoşlar olmasa bu kadar güzel olrmuydu dünya.Öpüyorum seni güzel gözlerinden..