4 Haziran 2008 Çarşamba

rum rum bum bum bum(ritmik söyleyin lütfen)

Okul kapandı.Etraftaki tüm öğrenciler yok oldu bir anda tek tük sonuç öğrenmeye gelen oluyor ama açık pazar bize kaldı.

Bencillik ettiğimi sanmıyorum ama burası öğrencisiz daha güzel. Esen rüzgarın sesi duyulabiliyor.Kuşlar kalabalıktan nereye gideceklerini şaşırmış değiller.Kimin elinde yiyecek bişey var hemen yanında bitiveriyorlar.
Küçük serçeler daha açık göz hiç bir lokmayı kaçırmıyor hemen atlıyorlar üstüne.Güvercinler kumrular daha sakin ,çoğu zaman önüne atılan lokmayı bile farketmiyorlar.Sadece düşerken gördüklerini alıyorlar.Garip , kocamanlar ama ,yemekten daha az pay düşüyor nasiplerine.Bazen kızıyorum, "yeter ama çok yediniz" diye serçelere. sonra vazgeçiyorum.Napalım doğanın düzeni buysa değiştirmek banamı düştü...

Hayalim, işimin olmadığı bir- iki saat bir fincan çay yapıp kendime, bir de ktabımı alıp çıkmak Şöyle her yeri görebilen ,ama çokda görünmeyen bir köşede oturup okumak birkaç sayfa.
mp3 çalarımın şarj aleti bozuk olduğundan müzik dinlemeyi malesef katamıyorum bu hayalimin içine.

Çıplak ayaklı kontes bana eski ama çok güzel bir kaset almış,arabada dinlemek için, sırf bunun hayaliyle arabayla gelmek istiyorum işe.En çokda "Hümeyra'dan Dönmek" dinlemek istediğim.

Yalnızım bu aralar.Ç.A.K pek gelmiyor.Tezi verecek inşallah bu aralar.Hayırlısıyla kurtulsun ve arkasına bakmadan gitsin istiyorum onun için.Kendim içinse sadece keşke gitmeseydi diyebiliyorum.Bir insan ilk görüşte birini bu kadar tanıdık bulabilirmiydi bilmiyorum oluyormuş yaşıyorum öğreniyorum.

Bu aralar birde Sudokuya takıldım.Bayılıyorum...Servisteki eğlencem o oldu.Çözülmüş atılmaya yüz tutmuş bulmaca dergilerini sayfalarını kocaaaa valiz çantamda gezdirip bulduğum her yerde çözüyorum.Çantamın içi kalem ve gazete kaynıyor temizlemek lazım biliyorum....

Lost'u bitirdim.Başım göğe ermedi.Ayrıca şimdi Ocak'a kadar beklemem gerekiyor sinir oluyorum.Diğer dizilere mi sarsam? yoksa film izlemeye mi dönsem ?karar veremiyorum.Yoksa yoksa kırıp dizimi kitaplarımla mutlu mesut mu yaşasam bilemiyorum

Tatile gitmek istiyorum, iznim yok biliyorum, ama yinede, hayal ediyorum ,mutlu oluyorum....

8 yorum:

cinar dedi ki...

Oooof of! Fonda güzel bir şarkı, önüme dizilmiş mest edici hayaller, ben bunların peşinden koşmaz mıyım şimdi, bu gazla? :)
Benim de tatilim geldi biliyorsun işte. Değişiklik lazım, 1 hafta da olsa buralardan ayrılmak lazım. Ama var daha biraz... Olsun, haftasonu kaçamakları da iyi gelebilir.
Hem şarj aletinin bozuk olması neden hayallerini olumsuz etkilesin ki? Hayal adı üzerinde :) Hiç alet yokken bile fonda müzik olabilir :) Öptüm çok.

KOZA dedi ki...

Yahu dune kadar mp3 player mi vardi? Al walkmani ya da minik radyonu git acik pazarin sol ust kosesine , yasla sirtini tas duvara.
Canim cekti isteeee...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Bu onaylı yorumlar bu yüzden kötü oluyor.:) Ben yazdım, yazdım, sonra bişey oldu, muhtemelen o yorum gelmedi. Ama, eğer gelmiş ise de ne edelim yani.:)

Diyordum ki özetle, güzel hayaller, lakin, hayal işte.:)

Bir de Pazar sabahları herkes uyurken, kitabımı elime alıp sahile indiğimden, martı ve dalga seslerinin fon müziği eşliğinde bir saat geçirdiğimden ve bunun bana bir hafta yettiğinden bahsediyordum.:)

Öperim sevgiyle...

Tabiat Ana dedi ki...

doğru söyledin bak :)
olmadı kendim söylerim dimi çınarım:))
bende öptüm sevdim çok;)

Tabiat Ana dedi ki...

minik radyo nerdedir bilemicem şekerim,walkmani ananne aldı yürüyüş yaparken dinliyomuş:)
napalım ....
diyorum ki aslında birbaşka hayal daha kursam.Sen, ben, iskambil kağıtları, walkmanler, yoğurt ve galeta yayılsak çimlere ne gibi???
mutlu inekler gibi:))
öfff uleyyyn öfff

Tabiat Ana dedi ki...

başka yorum gelmedi incegülüm,
aslında onaylı yorum biraz can sıkıcı oluyor doğru, ama çok fazla reklam ve garip gurip ingilizce yorumlar geliyor(yorum bile denemezya) burda silmektense baştan redediyorum gidiyor canım, o yüzden kullanıyorum bu özelliği...
seninki hayal mi gerçekmi bilemedim ama denizin kokusu fonda müzik gerçek olsa süper olur hayalse bile o da yetebilir gibi.
öptüm çok...

ilham perisi dedi ki...

Of of ne güzel anlatmışsın.Huup diye yuttum yazıyı.
Sen bir müddet kitapalara gömülebilirsin bak.Ne güzeldir kitaplar,sen ve o yalnızca..
Başka hayatlara sürüklenip giden iki kişi..

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili ilham perisi afiyet olsun canım:))
evet her kitapla başka hayatlara girmek başka maceralar yaşamak güzel:)