2 Temmuz 2008 Çarşamba

Dönüş : (

Üff ya her güzel şey neden bu kadar çabuk bitiyor ??Sanki tatile çıkıyorum yaşasın naraları attığım o gün bu gün gibi.Öyleyse eğer aradaki günlere ne oldu.?? : ((

*Tatil boyunca sabahları sadece iki kez 7.45 civarlarında kalktım ki çok uyumuşum anlamına geliyor..

*Bütün günler boyunca kuzuyla bol bol oyun oynayıp, boğuştuk.Kendi kendimize oyunlar icat ettik,sarkılar yazdık.

*Kızım büyümüş kocamaaan bir abla olmuş ben işe giderken, onu farketttim.Acı ama, zaman gerçekten su gibi akıyor.Bir gün büyüyüp gerçekten giderse naparız:( (Hemen bir tane daha mı doğurmalı acaba en azından 3 sene de onunla idare ederiz;) )

*Evde her işte yardım etti bana.Hatta çamaşır asarken "sen zahmet etme ben asarım" dedi ki bu bittiğim andır:)


*Doğayla dışarı çıkmak sokaklarda gezmek hatta arabaya atıp dolaşmak gibi hayallerim vardı yapamadım.Çünkü sokaktan içeri girmek istemeyen Doğa hanımı dışarı çıkarmak mümkün olmadı.Ne zaman bu teklifle kendisine gitsem "yok yooook oynayalım" diye karşılık verdi.

*Anne kız 2 gün misafir ağırladık.Ohhh valla gün gibi çok keyifli oldu.Kuzumda hiç zorluk çıkarmadı:)

*Kolum iyi allaha şükür.İkinci gün ilk günün üstüne birde Doğayı kucağıma alınca oldukça ağrı yaptı ama şimdi bişiyim kalmadı.

*Ananne ve dede döndü.(Hatta pazartesi döndüler).Süpriz yapıp karşıladık.Terminalde hepsinin halini görmeliydiniz.Sanki yüzyıllardır görüşmüyorlar gibilerdi : ) .Hatta Doğa oldukça özlemiş dünden bu yana zaman zaman ananneyi özledim gelsin bize tutturuyor..Hayırlısıyla yarın buluşacaklar: )

*İş hayatına başladığım günden bu yana ilk defa bu sene 20 gün tatili olan biri olarak ben çok mutlu oldum bu işe.Küçük bir hesapla daha 13 günüm var demektir ki zaten evvelden hep 14 gün iznim olurdu.Sanki bu sene havadan tatil yapmışım gibi geldi: )

*İçimde buruk bir his var aslında.Yarın sabah bırakıp işe dönecek olmak çok kötü bir duygu ama şartlar işte.Bir haftadır sormuyordu kuzum anne iş yok diye yarın o da kötü olacak galiba : (

*İtiraf ediyorum pek kimseyi okuyamadım.Çünkü Doğa hanım uyanıkken bir iki kere teşebbüs ettim."Ben yapiyiim" diye yanımda bitti.Vazgeçtim.O uyuyunca da yemek ,çamaşır,ütü ve bilumum diğer ilerle uğraşınca, akşamda zaten yorulunca olmadı.Yaşasın Google Reader da ordan bakacağız artık : )


*Uzun lafın kısası yorucu ama dünyanın belkide başka hiçbir şeyine değişilmeyecek bir tatil yaptım.Kuzumla sarıldım,boğuştum,oynadım,güldüm.Kaçırdıklarımı yakalamaya çalıştım,arayı kapatmaya, doymaya, doyurmaya çalıştım. Ve... bitti....

11 yorum:

cinar dedi ki...

Hoşgeldin canımcım :) Ne güzel zeytinle güzel bir tatil yapmışsınız başbaşa. Seni evde bulmuşken dışarı çıkmak istememiştir tabi yumurcak :)
Maalesef geçimimizi sağlamak için çalışmak zorundayız ve bunu yaparken çoluğumuzdan çoçuğumuzdan uzak kalmak durumundayız. Sonuçta bütün bunlara yine çocuk için katlanılıyor aslında. Ona daha iyi bir gelecek sağlamak için..
Sevdim seni :)

cinar dedi ki...

Bu arada Nilüfer belki de 1 numaralı kadınımdır. Bayılırım. Şarkılarını dinledikçe içimden bir şeyler akar gider onunla birlikte. Çok iyi geldi yine onu dinlemek :)
Öptüm şimdi de :)

Öykücü dedi ki...

Güzel şeyler hemen biter.Olsun beraber geçen anlar sizin anılarınız oldu ve hiç bitmeyecek.

Tatil gibisi var mı:))

Öptüm.

Tabiat Ana dedi ki...

çınarcım,
galiba öyle oldu:) son gün sabah artık 1 saat falan çıkabildik o da nazla niyazla:)
napalım bu tatili yedik önümüzdeki tatillere bakiciiiz artık ;)
madem sarkıyı sevdin sana gelsin o zaman...
sevgiler...:)

Tabiat Ana dedi ki...

öykücü,
evet ya en azından anılar kalıyor işte napalım ...
hakkatende ttil gibisi yok:)
hadi bende sevdim:)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

E can kuşu, her güzel şeyin bir sonu var işte. Önemli olan güzel fotoğraflarla hatırlayabilmek. Anladığım kadarıyla harika bir albüm yapmışsınız tatlı kızınla birlikte. Ne güzel.:)

Gerçek hayata hoşgeldin o zaman...:)

Öperim...:)

Tabiat Ana dedi ki...

hoşbulduk incegülüm.
sende hoşgeldin:)

HErgun-Since-1983 dedi ki...

Merhabalar Ablacım,
Yazılarınızı bugün okuma fırsatı buldum. Öncelikle çok tatlı bir kızınız var, Allah bağışlasın. Islak yere basıp düşmenize güldüm biraz desem kızmazsınız inşaallah ;)
Çünkü bu bana bizim komşu kızıyla annesini hatırlattı. Belediye otobüsünden inerlerken annesi hoop yere yuvarlanır ama bizim komşukızı annesini tutup kaldırmak yerine başlar kahkaha atmaya. Öyle garip bir huyu vardı onun da. Annesi de tabi bir yere, bir otobüsten ona bakanlara, bir de haline gülen kızına bakınca kızar bağırır "Ne gülüyon deli misin, tut ta kalkayım!" diye.. Sanki komşukızının gülüşü hala kulaklarımdaymış gibi :)
Tatile çıkmak, görmediğiniz yerleri görmek iyidir derler. İnşaallah Fethiye tatiliniz de istediğiniz gibi olur. (Her ne kadar siz hala düşünme aşamasında olsanız da bu da bir dua niyetine olsun bakalım :) )
Sağlıcakla kalın...

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili HS-1983,
amin teşekkür ederim deyip başlayım.
Yooo gülmene kızmadım zira bende (düşen ben olsamda) düşene çok gülerim.Ancak bu sefer dirseğimin üstüne düşünce pek gülecek taraf bulamadım:) onun yerine ağladım bende.Şimdi iyiyim Allaha şükür .
Valla Fethiye için niyetlendik bakalım hayırlısı.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

HErgun-Since-1983 dedi ki...

Düşene gülmek adetim değildir hatta gülene kızarım da!
Ama anlatım tarzınızdan olay öyle canlandı ki gözümde :) Sanki kendi ablalarım düşmüş yere ve benim de ufak yeğenler onun başında gibi, ablamın o hali gibi geldi bana :)
Bir de aslında olaydan aklıma gelen diğer olay güldürdü desem daha iyi olur aslında.

Hep ayakta kalın, hep mutlu kalın... :)

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili H-S 1983,
bana kızarsın o zaman zira ben düşene gülerim (kendim düşüncede çok oturup gülmüşlüğüm vardır sadece başkalarına değil yani:) )
hep beraber ayakta ve sağlıklı olalım inşallah:)
ama Doğanın etrafımda dönüşüde şimdi düşünüyorum gerçekten komikti "anne ben sildim diyemi düştün anne, anne kalk anne, anne çokmu acıyo anne ,anne öpeyim geçsin anne...."