7 Temmuz 2008 Pazartesi

Hayat..


Tatil bitti yazısında kalakalmışım oysa sürekli yolda yürürken ,evde ,mutfakta ,yada Doğayı uyuturken "aaa şunu yazayım" diye düşünüp sonra ne düşündüğümü unutuyorum.Google reader bile paklamadı beni .okudum okudum, şunu yazayım -bunu diyeyim dedim yine bişeyler oldu yazamadım kalakaldım.

Perşembe işe dönene dek herşey pek güzeldi.İşe dönüp, odadan içeri girer girmez buranın beni neden sinir ettiğini hatırladım malesef.Ortalıkta analizi yapılmış numuneler,çalışma kağıtları,çekilmemiş bırakılmış bir sürü tüp : (

Oda yangın anında terk edilmiş izlenimi yaratıyordu ilk anda .İşe mi bakmalı ortalık mı toparlamalı bilmedim.Benden tek kurtuluşları burda olmamaları olabilirdi ki öyle oldu.Böylece her yeri toplamak zorunda kaldım.Ama geldiklerinde (ki sanırım haftaya dönüyorlar)ciddi bir konuşma yapmam gerekecek bir SS subayı olarak.Zira tatil dönüşü kimsenin arkasını toparlamak hoş olmuyor:ben giderken öylemi bırakıyorum ki öyle buluyorum gggıııırrrrr çok kızgınım.

Perşembeden bu yana nefes almadan çalışıyorum desem yalan olmaz.İş yoğunluğu hep istediğim bişey olduğundan mutsuz değilim aksine radyoyuda açıyorum ohh değmeyin keyfime.

Bu yoğunluğun yine geçici olduğunu biliyorum.Zira yaz sezonu olduğundan herkes yavaş yavaş tatile çıkıyor kimsenin deneyle falan uğraştığı yok.Yakında yine sıkılmaya başlayacağım anlaşılan.

Tatil programları yapmaya çalışıyoruz bu aralar.Fethiye acayip gündemde.Daha önce hiç gitmediğimiz için özellikle orda takılı kaldık ama zamanı konusunda kararsızız.Ayrıca Fethiyeyi bilen, giden ,tavsiyesi olan ,varsa dikkat kesilir dinlerim.


Dün balkonda ikinci veya üçüncü kez misafir ağırladık.Bir ortaokul arkadaşım bizi ziyarete geldi.Çok mutlu oldum.Resimlere baktık,anılar çıktı geldi yerlerinden,unuttuklarımızı hatırladık güldük,anlattık konuştuk konuştuk.....

Geçen yıllara rağmen insanın bir arkadaşıyla kaldığı yerden devam edebilmesi ne güzel : )

Bazen olmuyor işte ne kadar samimi olunsada yıllar sonra aynı ritim yakalanamıyor .Yıllar sonra bir heves arayıp bulduğunuz kişi aynı kişi olamayabiliyor malesef.Bunu görmekte çok üzücü olabiliyor tabii.Napalım hayat...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

bizde fethiye ye gidiyoz agustos 17 de 1 haftalıgına...bizimki hareketli bi program olacak ...atla,zıpla,uç,dal :)))......cocuklu bir aile icin pek uygun bir tatil degil ama sayfanı ziyaret edipte karar veremeyenler icin adrese bir bakmalarını tavsiye ederim
www.haydikampa.com......=DİLEK==

uykucu dedi ki...

gel birlikte gidelim bizim gündemde de var fethiye ,oraları bilirim nefistir.ben bu cuma izne başlıyorum (1 ay)20 si gibi gidelim diyoruz(19 da berkayın dişci randevusu var)uyarsa el ele tutuşur gideriz:))
iş yeri gıcıkları beklesin...

cinar dedi ki...

:) İş yeri dertleri aynen bende de var. Bir de şöyle bir şey bizim burada. Kimse yokken sen herkesin işine bakarsın, ama sen yokken senin işine bakan olmaz, döndüğünde masanda koca bir yığın görürsün. Toparlaman birkaç haftanı alır vs. Napalım, hayat :)
Oooh balkon keyfine bayılırım ben de. Ama bizim öyle keyifle misafir ağırlayacak büyük bir balkonumuz yok maalesef. Ben, eşim, bir kişilik masa ve iki sandalye ancak sığıyoruz :) Yine de bazı sabahlar kahvaltıları balkonda yapmak hoşumuza gidiyor :)
Of tatil gelsin. Fethiye, Ölüdeniz harika bir yer. Eşimle de görüştüm ben. İsim olarak bilemedi ama o da Ölüdenize giderlerse zaten bütün oteller, pansiyonlar ayni yerde dedi.
Güzel bir tatil geçirin ailecek.
Öptüm kocaman.

CHROMA dedi ki...

Fethiye merkezde denize giremezsiniz. Marina var. Sakin olsun, fazla harekete gerek yok diyorsanız Çalış Plajı tarafını tavsiye ederim. Çok güzel ve geniş bir kumsal var Çalış tarafında. Ama eğlence, disco, müzik diyorsanız (ki pek sanmıyorum :) Ölüdeniz tarafına gitmeniz lazım. Gerçi altınızda araba olacağı için *bence* size en uygun program Çalış Plajı tarafında bir pansiyonda konaklamak, günübirlik de Ölüdeniz, Saklıkent, Göcek, Kayaköy vs turu yapmak olacaktır :)

Tabiat Ana dedi ki...

dilooooyyy,
2-3 günümüz çakışıyor kuzum.
atlayıp zıplarken dalarken falan bi görüşelim arada ???

Tabiat Ana dedi ki...

figencim,
oh valla ne güzel tatilin keyfi bir başka olsa gerek bir ay boyunca:)
canım benım biz ağustosta çıkacağız tatile sanırım biraz geç olacak ama napalım.Uysaydıda tarihler gitseydıkya beraber hem berkayla dodıkte arkadaş olurdu:)

Tabiat Ana dedi ki...

çınarcım,
saol bitanem,
ben otelın adını sordum kedicik hatırlamıyor fakat telefonu var istersenız verebiliriz.Bir kaç gündür göremedim seni konuşamadık.Bide kozalarda bu sene orayı düşünüyorlarmış güzel bir yerde bulmuşlar istersen bir görünce onunlada konuşun.
Amaaan napalım insan alışıyor dimi bir süre sonra iş yeri gıcıklarına:) kimbilir belki onlarda beni gıcık buluyorlardır bilinmezki hayat ;)
sizin balkonun resmini görmüştüm ben evet küçük ama sevimli:) görünüyordu.Ne demiştik gönüllerin sığdığı yere bedenler sığar;)
öptüm öptüm sevdim sevdim.
daha buralardayız...

Tabiat Ana dedi ki...

chroma ,
valla çalışta biryer düştü zaten aklımıza dur bakalım detayları yazarım:)
GC işi noldu??

uykucu dedi ki...

ben fazla heves edip durmuşum 1 ay izin diye,son gol şubemi değiştirip herkesler gitti sen bari buraları bekle diye absürt bişi yaptılar bana! kafayı sıyırmak üzereyim haberleri dinle kültür bakanlığında birisi cinnet geçirip müdürünü başkanını ve o izin deyip rapor alıp kaçan şıllıkları doğradı diye duyacaksın izni koparamazsam(yok 1 aydır sayıklıyorum kabul edilmişti bugün yok çocuğuda işe getir demeye başladılar..mazlum gördüler şimdide safız ya:(

Tabiat Ana dedi ki...

tüh ya:(
şimdi gidemeyecekmisin izne:(
hay allah valla çok üzüldüm:(
aman kardeşim boşver kesme kimseyi şimdi.Azcık daha diret verilen hak geri alınırmı canım sen izni ver sonrada geri al.Gıcıklar...