29 Nisan 2010 Perşembe

Abartmayın!

Bit Palas'ı okuyorum bu aralar(oldukça uzun bir aradır).Çok ilginç,genelde bu kadar beğendiğim bir kitabı daha kısa sürede bitirirdim, ama bu sefer öyle olmadı.Sonu gelmiyor kitabın ama bu durumdan rahatsızmıyım.....hayır,gayet keyifle ilerliyor.

Uzun süredir spora gidemiyorum.Sebebi yok aslında .Sanırım azcık serme isteği.Ama yine ilginç bir şekilde spor sonrası o ağrıyı ve yorgunluğu özlüyorum.Ayrıca sanırım spor yaptığım zaman sabahları daha dinç oluyorum.Yok yok geri döneyim ben bu spor işine.

Amaaaan herkes ne güzel sesi var diyor ama, ben kendisinden hiç hazzedemedim.Sanki böyle hem duruşu hem şarkı söyleyişi çok zorlama gibi geliyor bana.Ama şu şarkısını dinledim.Sevdim....evet çok sevdim.

İzmir'e nazar değdirdim diye düşündüm geçen günlerde.Övdüm övdüm, seri katil çıktı şehirden.(maşallah dediğim 3 gün yaşıyor gibi oldu :P ) Hemen aradım bizim kızı.Malum kendisi gezmeyi sever."Ne oluyorsunuz yahu sabahtan beri herkes beni arıyor potansiyel kurban adayımıyım ben" dedi gülüştük.Şaka bir yana insan gerçekten tedirgin oluyor.Neyseki yakalandı ve sadece "para için yaptım, iyiki yakalandım" dedi.Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.Gerçekten.Dersemde sanırım pek iyi şeyler olmayacak. İnsan hayatı ne değersiz ne kolay harcanabiliyor burda.

Zaten başka olayları da hatırlayıp da olayı "abartmayacağım" !!Merak etmeyin.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Tabiatcım :) çok güzel bir kitaptır bayıla bayıla okumuştum çok severim yazanını da :)

spora ara verme bak vicdan yapar spor, bıraktın mı kendini :)
öpüyorum canım...

sufi dedi ki...

Para için yaptım sözü bir perde bence.İzmirin huzurunu mu kaçırmaktı amaçları gelecek zamanlarda belli olur sanıyorum, sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

walla seri katil olayına diyecek kelime bulamıyorum ..ama bu tarz katilleri tanıdıklarına nasıl biridir diye soruldugunda, verdikleri cevap nedense hep ''çok sessiz sakin biriydi,karıncayı bile incitmezdi o'' oluyor....nasıl bir altyapı nasıl bir psikolojidir bu ..


şarkı konusunda aynı duyguları paylasıyoruz .kendisini bende hic sevemedim ama bu şarkı süper:)kitap olarak ta bit palas tan sonra bence ''baba ve piç'' i okumalısın o da en az pit palas kadar guzel...şahsen ben cok begendim...:)

diloy

Tabiat Ana dedi ki...

fundacım,
bırakmadımda azcık serdim diyelim ama gerçektende vicdanım sızlıyor.Pilates topları step tahtaları çağırıyor beni gel gel diye :)

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili sufim,
İzmir gerçekten çok güzel bir şehir.İnsanları düzgün kent çok güzel ayrıca ben ne İzmirin ne İzmirlinin buna fırsat vereceğini sanmam.Benden de sana kocaman sevgiler

Tabiat Ana dedi ki...

Diloyum "baba ve piç" bu yazarın ilk okuduğum ve çok etkilendiğim bir kitabıydı.Sıradan gidiyorum işte yavaş yavaş :)
öptüm seni