4 Mayıs 2010 Salı

Bu Hayat Senle Güzel


Malum ya bu hafta sonu anneler günü.
Televizyonda hep anneler günü reklamları,dükkanlarda hep anneler günü indirimleri.Hepimizde bir anneler günü telaşı.Yine bu sene birşeyler alacağız annelerimize &kayınvalidelerimize&babanne &anannelerimize ya da bugün hatırlanmayı hakeden bizim için önemli kişilere.Bu artık sanırım gerek televizyon,radyo gerekse toplumun zorlamasıyla bilinçaltımıza kazınmış bir zorunluluk olacak(elbette hediyelerin en güzellerini hakediyorlar o değil demek istediğim.Yani ne olur ihtiyacı olan ya da içimizden geldiği için aldığımız birşeyi herhangi bir günde versek olmaz mı yani illa Mayısın 2.haftasonumu olmalı bu hediyeleşme işi)


Eskiden beri önceleri kendi annemden ,sonraları M.annemden duyduğum ve gerçektende Doğa'ya kavuşana dek , doluluğunu idrak edemediğim " bizim için en güzel hediye sizsiniz" laflarının Doğa'dan sonra aslında hiç de içinin boş olmadığını anlamış bulunmaktayım.

Bugünlerde Doğa ile sık sık coşuyoruz şu reklam filmi sayesinde.Çılgınlar gibi dans edip reklamın sonuna doğru da yığılıp kalıyoruz kucak kucağa. Ve ben başı dönmüş,yorulmuş,coşmuş halde boynuma sarılıp "seni ne kadar çok seviyorum tahmin bile edemezsin" dediğinde gerçektende en güzel hediyeyi almış bulunuyorum.
Ve biliyorum ki, bu sözleri duymaktan başka büyük hediye yok dünyada.
Sonuç olarak bu senede hediye işi mutlaka halledilecek.Ama şu gerçek unutulmayacak.Gerçekten de annen için en güzel hediye sensin.

Not:Şimdiden tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.Sevgilerimle

6 yorum:

Mehtap dedi ki...

Gerçekten En güzel hediye yavrularımız ve gerçekten de annelerimiz içinde bu aynı.Bunun için Allah'a binlerce kez şükürler olsun ve yavrularımızın en güzel günlerini ve mürrivetlerini görmeyi nasip etsin cenab-ı Allah.öyle güzel tanımlamışsın ki,tüm annelerin duygularına tercüman olmuşsun canım.Allah yavrunla birlikte tüm güzellikleri versin ve bende şimdiden anneler gününü kutluyorum.sevgiler.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Tüm annelerin günü kutlu olsun canım ve gerçekten annelere en büyük hediyedir kuzuları...

aysema dedi ki...

Çocuklar, en güzel armağanlarımız, mutlulukları mutluluğumuz değil mi?
MUTLULUKLARIN HEP VAR OLDUĞU nice güzel günleri kutlamanız dileğiyle...

cinar dedi ki...

anneler günün kutlu olsun tatlı arkadaşım. ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah. Doğacımın iyi günlerini görün hep Kedi Bey ile birlikte. Kocaman öptüm.

sufi dedi ki...

İşte SÖZ budur dedirttin bana.Çocuklarımızın varlığı bizlere en güzel hediye.Ben de çocuklarıma "beni anne yaptığınız için müteşekkirim size" dedim sevgilerimle.

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

anneler gününüz kutlu olsun ...

sevgiler :)