23 Şubat 2009 Pazartesi

Buluşma-2



Sevgili Serap ve Evvel Zaman İçinde'nin öncülüğü ile organize edilen Kitap Hediye etme organizasyonuna zevkle ve merakla katıldım.


İlk defa böyle bloglar arası bir organizasyona dahil olmak,yeni bloglar görmek,yeni arkadaşalarla tanışmak ve en güzeli okuduğunuz okurken sizi mutlu eden düşündüren kızdıran ama eninde sonunda zevk aldığınız bir kitabı ise hiç tanımadığınız birisiyle paylaşmak çok heyecan verici idi.


Sıralamada ne güzel tesadüf ki bana kitap hediye edecek olan arkadaşımla ona kitap hediye edecek olan arkadaşımız aynı şehirden çıktık.

Ve bu fırsatı kaçırmak istemedik elbette.


Sevgili Mehtap organizasyonu gerçekleştirdi saolsun.

Ayrıca bir hafta kadar beni ve işlerimin yoluna girmesini beklediler ve bensiz organizasyon yapmadılar :) burdan tekrar Neva'nın annesine ve Mehtap'a teşekkür ederim.


Daha önce yazdığım gibi, aslında ayarlanmış şeylerin şaşması sonucu oldukça koşturmacalı geçen bir gün oldu benim için.Ama olsun :)

Kitabım için en kısa zamanda okuyup bitireceğim diyemeyeceğim çünkü sanırım okuyup bitirecek değil sık sık okunacak bir kitap :)
Kitabım,kitabımı okurken içeceğim çay fincanım ve Dodık'ın tokası için Mehtap'a çok teşekkürler.
KIzlar sizinle tanışmak çok keyifliydi.

3 yorum:

cinar dedi ki...

ya büyükşehirde olmanın faideleri işte :) çoğunluk büyükşehirde yaşıyor ne de olsa..
ne güzel mutluluk dolu anlar. fincan da çok şeker. kitabı oku da yorumla bakalım kuzum :)
öptüm çok çok. dodikimi de çok öptüm :)

neva'li gunler dedi ki...

Çok keyifli bir buluşmaydı gerçekten de :)

Mehtap dedi ki...

Sevgili Tabiat Ana benim için de çok keyifliydi.Krşke daha geniş bir zamanda olabilseydi ama yine de o kısa sürede de çok güzel vakit geçirdik.sevgiler.çok öpüyorum.