7 Şubat 2009 Cumartesi

Şükür

Hastalıktan geriye kalan iştahsızlığı saymazsak eğer şükürler olsun gözümüz açıldı.Çenemiz düştü bile.
Bu hastalıkta hiç birşeye doğru düzgün konsantre olamadım doğrusu.Aşağıya yorum bırakan ve geçmiş olsun diyen herkese, tek tek ,çok kocaman sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum.Destek görmek çok güzel :)
En heyecanla beklediğim Serab'ın ve Evvel zaman içinde'nin organizasyonu olan kitap hediyeleşmesinin heyecanını bile tam olarak yaşayamadım.
Sevgili Kitap kurdu, hediyen bugün yola çıkı.Benim okuduğumda çok etkilendiğim üzerinde uzun süre düşündüğüm bir kitapdı.Daha evvel okumamış olmanı umuyorum.
Sevgili Mehtap mailini bekliyorum.Aynı şehirde olmanın avantajını kullanmak isterim doğrusu :)
Şimdilik bu kadar.Biriken çamaşırları yıkayıp iştahsızlık problemini ortadan kaldıracak yiyecekler hazırlamak durumundayım.
Tekrar destekleriniz için teşekkür ederim...
Görüşmek üzere

4 yorum:

SERAP dedi ki...

Anne olmak çok zor dimi?Geçmiş olsun tekrar canım.Yazını sabırsızlıkla bekliyorum.

Primarima dedi ki...

Çok geçmiş olsun :) Demek kitap kurduna siz yollacaksınız... bende kitap kurdundan alacağım... yola çıkmış bile, ne heyecanlı değilmi?

Mehtap dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.Allah sağlık,huzur versin.Canım ben mail atmıştım.sanıyorum alamadın mailimi.Bende mailime cevap bekliyordum senden.Bugün MSN'e çevrimdışı iken yine yazdım.Açınca notumu göreceksin arkadaşım.Bende senden haber bekliyorum canım.

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili
Serap,
Prima,
Mehtap
çok teşekkür ederim.