16 Kasım 2009 Pazartesi

Aşk Hep Var....mı? - Yukarı Bak(UP)




Dışarda şakır şakır yağan yağmurdan kaçarak koşa koşa girdik sinema salonuna.Silkelenip koştuk gişeye.Biletlerimizi alıp kurulduk koltuklarımıza.
Minik aşkım ve benden başka kimseler yoktu koca salonda.Kızımla başbaşa, kah gülerek bazende hüzünlenerek izledik "Yukarı bak" filmini.
Şu üstteki video günlerdir Facebookda dolaşıp dururken yazmak geldi içimden.
Gerçekten sadece çizgi filmlerde mi vardı böyle aşklar??Yani kızla oğlan kavuştuktan sonra (balayı bile olmadan) sonsuza dek mutlu yaşadılar sözü havada mı kalıyordu? Yoksa devam edip giderken hayat,koşturmaca arasında,çoluk çocuk ,iş güç derdinde o büyüsü bozuluyormuydu?
Bence kocaman bir HAYIR olmalıydı bunun cevabı.Evet her an her gün her saniye belki bu filmde birleştirilmiş gibi mutlulukla geçmiyordu ama......
Sabah kalktığında sen çocuğu hazırlarken o sıcacık bir çay getiriyorsa sana.Hastalandığında kafanı koyabiliyorsan omzuna çocuk gibi mızırdanarak,ya da uyuyakaldığında üşümesin diye sıcacık battaniyesini örtüyorsan üstüne, aşk hep vardı.Hep devam ediyordu......
Kavgalar yokmuydu,hiç bitmeyecek gibi uzun uzun şiddetli,ya da hepmi aynı düşünüyordu insanlar.Elbette hayır.Ama eninde sonunda biri diğerinin gönlünü almayı başarıyorsa evet aşk hala vardı.
Ben aşktan umutsuz değilim.
Sizde olmayın.
Aşk hep var.
Sevgiler

2 yorum:

Adsız dedi ki...

aşka inanmıyorum ben.. aşk aslında bencillik..Ben -aşığım- derken bir başkasını kendimizden daha fazla sevebileceğimizi ispatlamaya çalışıyoruz kendimize..Çoğu zaman da inandırıyoruz kendimizi buna..Ben kendimi inandırmak için çabalamıyorum..Ona tekrar aşık olmayacağımı biliyorum.Onunla beraber vakit geçirmeyi, ona dokunmayı, onla uyumayı, arada sırada tartışmayı, maç izlerken duyduğu heyecanı izlemeyi,ona yemek hazırlamayı seviyorum..Buna aşk mı denir bilmiyorum ama ben aşk dememeyi tercih ediyorum..Çünkü ben aşka inanmıyorum ama aramızda bir çekim var. :) 14 yıldır suren bır cekım:)

-esyn-

zuzuların annesi dedi ki...

Şimdi süren Aşk mı bilinmez?
Ama aşkla başladığı kesin.
Belki de sadece adı değişti seviş şeklimizin...

Sevgiler canım:)