27 Mart 2008 Perşembe

Kutlama ve Teşekkür

Uzun zamandır beklediğimiz ve babamızı çok yoran kocaman bir doktora süresinin sonuna geldik.Salı günü kedibey Doktorasını verdi ve savunmadan geçti.Dolayısıyla artık o bir kimya doktoru....

Doğa nın ve benim tüm sabotajlarımıza rağmen bu zorlu süreci hiçbir yara almadan son derece başarılı bir şekilde bitiren Kedibeyi burdan kutlamak istiyorum:))

Bide kocaman bir teşekkür başta annem olmak üzere annem ve babama.Bu sürede bizi yalnız bırakmadıkları,destek oldukları ve anlamaya çalıştıkları için.

Ayrıca aşağıda görmüş olduğunuz sofrayı hazırlayabilmemde emeği olan canım anneme ellerin dert görmesin de demek istiyorum.


6 yorum:

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Tebrik ederim canım.

İyi ki annelerimiz var:)

cinar dedi ki...

Tüm sabotajlara rağmen başarıyla doktor çıkarmanızı ve eşini tabi ki çok tebrik ederim.

Sofraya gözüm takıldı yalnız. Aman yarabbim yani. Neler neler var orda öyle Tabiat'cım. Ağzımın suları aktı valla. Donutlar karşısında eriyip biten Homer gibi oldum bir anda :))

Tabiat Ana dedi ki...

teşekkürler kedicim.
hakikaten onlar olmasa yanmışız:))

Tabiat Ana dedi ki...

çınarım,
saol canım...sen gel yine ankaraya bir sofra daha kurarız lafımı olur Homerım çınarım:))
öptüm çok çok..

Butterfly dedi ki...

Tebrik ediyorum, ne kadar zordur bu tez dönemleri,savunma stresleri iyi biliyorum, ben tez savunmama girmeme 2 saat kala neredeyse kalp krizi geçirecektim:) ne kadar şanslıymış ki en önemli duygusal desteği yanıbaşındaymış, tebrik eder Doç jürisine kadar stressiz bir hayat dilerim(çok zor artık biliyprum ama)bu arada bu güzel masayı kıskandım:)

Tabiat Ana dedi ki...

kelebekim,ben elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım ama asıl başarı elbetteki onun.Gerçekten çok zor ve meşakatli bir işmiş bu iş allah hepinizin yardımcısı olsun.Eeee ne demişler doçentlik verilmez alınır;)
umarım o günleride görebiliriz babamız akademik omayı çok istiyor zira yinede hayırlısını diliyorum ben her zaman.
siz gelin bir sofrada size açalım ayol sofranın sözümü olur...