14 Nisan 2008 Pazartesi

Burdayım Nihayet..:)

Yoktum uzun zamandır.
Perşembeden beri izinliydim.Şu izin günleri de iş günleri gibi yavaş geçse diye düşünmekten alamıyorum kendimi.Hooop bir bakmışsın bitmiş.
Eskiden beri en sevmediğim gündür pazar günü helede öğleden sonrası...Çocukken pazar akşamları ateşim çıkar terlemeler basardı ertesi günün stresinden.O zamanlar ayrı odam da yok salonda kanepede yatıyorum.Her pazar babamla kavga ederdik.Zavallı adamcağız TRT nin tek kanallı olduğu zamanlarda pazar sineması seyrederdi geceleri.O filmlerde hep alt yazılı olurdu.Ben de bir surat ya baba sesini kıssana şunun zaten alt yazılı diye çıkışırdım.Babamda baştan mırın kırın eder sonra kısardı.Bugün ne zaman bir alt yazılı filmi sesi kısık izlesem içime fenalık basar babamın ahı var galiba üstümde...
Neyse dağıtmayalım konuyu.Evet evdeydim.Perşembe günü Doğa ve anannenin güne gitmesini fırsat bilerek bütün gün yattım(zaten karnımdaki müthiş ağrı ve terleme nöbetlerimde kalkmama izin vermiyordu o ayrı)Antibiyotik başladım.Unutmadığım zamanlarda içiyorum.Oldum olası sevmem hap içmeyi zaten.Alışık olmayınca bünye tabi unutuyorum.Hep şaşıyor saati daha bir kere tamı tamına tutturmuşluğum yok hayırlısı.
Cuma daha iyiyidim.Hatta sabah temizlik faaliyetine bile bir miktar katılım gösterebildim.Akşama annem gidince iyileşmem gerekti:).Zira Doğa hanım anannenin gidişini sürekli çişşş yaparak protesto etti ve bunu açık açık belirtti.
Cumartesi pazar nasıl geçti anlamadım valla.Anlayan varsa anlatsın.Son olarak dün geceki "Kemik kolleksiyoncusunu" hatırlıyorum.Klasik ben ve korku filmi hikayesi.Önce korkarak izle sonra korkudan uyuyama.....
İşte bugün pazartesi hava süper tam gezmelik.Midemde hala ağrı var ama baş dönmelerim sona erdi.Ihlamur içtim az evvel iyi geldi.
Şimdi birazcık komşulara gideceğim.Okuyacağım kim napmış nerdeymiş.Özledim herkesi.Tek tek dolaşmak istiyorum.Öğle yemeğine kadar boşum buda demektir ki yarım saatim var.
Görüşürüz...

5 yorum:

Öykücü dedi ki...

Geçmiş olsun.Hastalık ne kötü insan hiç bir şeyden zevk almıyor:(

KOZA dedi ki...

Aklima bir animiz geldi.Gerci bu yazinin cok kucuk bir bolumunde gecen bir detayla geldi aklima:))Hatirlarmisin , bizde kaliyorduk, ablamlar sehir disindaydi galiba onlarin odasinda dolaba dayali yatakta yatiyorduk. Sen 6. hissi seyretmissin, her sahneyi bir guzel anlattin ve tabii anlattiktan sonra korktun bana da seni wc onunde beklemek kaldi :))
Daha bitmedi ; tam sen yatismissin yeni uykuya dalmisiz oda ne dolaptan kirik dokuk bir love story melodisi kendi kendine calmasin mi.Hala mechul bir konudur dolabin rafinda duran muzik kutusu nasil calisti ????

Tabiat Ana dedi ki...

öykücüm:)
gerçekten de sağlık en büyük zenginlik.Şöyle rahat rahat bir nefes alabiliyorsan gerisi boş.
sevgilerimle..

Tabiat Ana dedi ki...

:))
hakikaten bak hatırladım şimdi :)amma korkmuştum zaten tavşan gibiyim:))

cinar dedi ki...

Geçmiş olsun canımcım. Yazmakta geciktim yine kusura bakma :( Ben senin çalıştığını bile bilmiyordum ama bak, bir şey daha öğrenmiş oldum :) Şimdi daha iyisindir umarım. Kocaman öpüyorum seni.