9 Ağustos 2009 Pazar

Tatil-1


Kıvrıla kıvrıla iniyoruz Toroslardan ,yaklaşık 1 saattir.Doğa uyumuş yanakları pespembe.Dışarısı sıcacık belli, içerisi ise, klima saolsun dışardaki tüm sıcağa inat , oldukça güzel.Yavaşca süzülüyor radyodan bir ses "eksik bir şey var hayatımda gözlerim neden sık sık dalıyor...."
Kafamı çeviriyorum camdan dışarı etrafda çamlar, olanca sıcağı üstlerine almışlar.Aklım şarkıya takılıyor.Galiba herkes, zaman zaman, kendi çektiği klibinin içinde olmayı seviyor.
"Terliklerimle gelsem sana sonunda aşkı bulmuş gibi "diyor ya.Acaba öyle bir acele çıksam ki öylece gelebilsem mi demek istiyor, yoksa yerleşip kalsam mı gelip yanına diyor.
Her ne derse desin güzel diyor içime huzur doluyor.Sanki, Sardunyalar çalmış kapımızı, kimseler kal dememiş, düşmüşüz gibi yollara içim bir neşeyle kaplanıyor.Birazdan iki dağın arasından denizi görüyorum.Denizsiz memlekette yaşayan herkesin ilk gördüğü anda yaşadığı o heyecan her sene yaşanır mı :) yine gelip oturuyor o heyecan göğsüme ister istemez gülümsüyorum.
Galiba tatil başlıyor :)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

süper şarkı,süper yorum,süper anlatım....hayatımızın bi yerinde hep eksiklikler odugu için midir bilmem ama bayılıyorum bu sarkıya... bi de bu aralar ilhan irem in bezgin şarkısına da takmış durumdayım...

DİLOY

cinar dedi ki...

valla denizi görüncü yaşanan o mutluluk var ya, yolculuklara çıktığımda evime geldiğimi hissettirren bir ayrıntıdır bana. denizi görünce tamam derim, evime geldim, yol bitti artık :)
Hoşgittiniz, hoşgeldiniz Tabiatçım :)

zuzuların annesi dedi ki...

Harikasın, bayıldım yazına...
Hoşgeldin canım.

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili Diloy,
kim olursak olalım dünyanın hangi yerinde yaşarsak yaşayalım,ta derinlerde bir yerde hepimiz bir eksiklik duygusu taşımaktayız.Sanki temel bir şeyimizi kaybetmişiz de geri alamamaktan korkuyoruz.Neyin eksik olduğu bilenimiz ise hakikaten çok az." diyor Elif Şafak "AŞK" da.
özledim ben seni çok...

Tabiat Ana dedi ki...

çınarım,
denizi gördüğünde eve dönmüş hissi yaşamak mı oy oy oy ne güseeeel.
Vallahi imrendim :)
sende hoşgeldin canım....

Tabiat Ana dedi ki...

hoşbulduk sevgili banu,
baktım gördüm sende hoşgelmişsin :)