13 Ağustos 2009 Perşembe

Tesadüf ......mü??




Ben onu çok severim.Neşesini severim , gülmesini, güldürmesini ,azda ağlasa, ağlamasını severim ve ağlatmasını ,"salındı bahçeye girdi " diye başladığında ,gözlerimden süzülmesine engel olamadığım yaşlara bakıp, gülümsemesini severim, leblebi koydum tasa gız annem diye başlayıp oynatmasını, sonrada kendini durduramadan oynamaya başlamasını severim :) Annesini,babasını,ablasını,eşini ,oğlunu .......Velhasıl kelam onu severim.


Ve bu hayatta insanların hiçbir iletişim aracı olmadan da, birbirlerini hissedebildiklerine inanırım.


Öyle olmasa ,tam ben "bu türküyü o söyleseydi ,ah ne güzel söylerdi kimbilir" diye düşünürken gecenin yarısında, ve birbirimizden kmlerce uzaktayken öylece içinden gelipde araması tesadüf olurdu.Ve bence tesadüf diye birşey yok!


Sizce??


5 yorum:

Unknown dedi ki...

tesadüf yok tabiatım çağırmışsın işte direk :)

denizanasi dedi ki...

telepati hı :)

Belgin dedi ki...

Tesadüf mü, hayatin kendisi tesadüf degil mi zaten?? Yürekleriniz birmis, ayni duyguyu hissedip, ayni seyleri düsünmüssünüz, tesadüf degil bence SEVGI:))

Primarima dedi ki...

Telepati diyelim çağrışım diyelim kalp kalbe karşı diyeliiim:)

Geveze Kalem dedi ki...

Asla! Tesadüf diye bir şey asla olamaz benim gerçeğime göre. Ve sevgili Tabiat Ana, ancak yürekten yaşanan sevgi kolayca ulaşır adresine. İkiniz de birbirinizin hayatına dahil oldğunuz için çok şanslıymışsınız.:)
Sevgiler...