15 Mart 2010 Pazartesi

Haftasonu

Haftasonu yine dinlenmeden uçtuuuu gitti.
Eski iş yerinde bir arkadaşım vardı pazartesi sabahları zor atardı kendini odaya.Derdiki "oh gözünü seveyim pazartesi azcık dinleneyim" :))
Aynen öyle oldum bende.
Şu gün,para toplama,işlerinden, hiç anlamam ,bana pek de mantıklı gelmez.Her ay sen belli miktarda para götür , sonra toplansın geri sana gelsin.Komik aslında.Değişen ne oluyorki???
Komik dedim ama benimde günüm var:))
Hehe :),evet hemde bebekliğimi bilen çok tatlı 9 hatunla :)
Annemin iş arkadaşları.İlk işe girdikleri yıllardan beri arkadaşlar.Emekli olmalarının üstünden bile 15 sene geçtiğine göre demekki oldukça eski arkadaşlar.Dertleri para değil.Her ay bir bahane ile görüşmek.
Bizde bu kışın bir kısmını annemlerde geçirince hadi dediler sende gel nasılsa burdasın.
Olur dedim bende.Şimdi her ay birindeyiz.Benim sıram geçti bile :) Gün parası ile perde yaptıran hatunlar grubuna girmek istedim ama gün param perdeye kısmet değilmiş :P
Neyse efendim ,haftasonum günüm vardı yani.Acayip keyifli oluyor aslında benim içinde.Bir kere hiiiiç dedikodu falan yok.Aksine herkes indirimlerden,gittikleri filmlerden ,yeni tariflerden,örgü modellerinden,politikadan falan konuşuyorlar.Aslında sayelerinde nerde ne varmış,o nasıl pişermiş,hmmm bu model güzelmiş annem bana da örsün gibi faydalı bilgiler ediniyorum.Doğa'da alıştı.Babasına her seferinde gün arkadaşlarından bahsediyor:)
Gün öncesi annemler gün sonrasıda kayınvalidemlere gidince Cumartesi hooop uçtu gitti
Pazar sabahı şişmiş bir boğazla yatakdan kalkamadım.Baba kız kahvaltı yapıp oyun oynarken bende öylece yattım kaldım.Sonra onlar yine baba-kız bale kursunun yolunu tutunca kalkıp dönünce yesinler diye bir şeyler hazırladım ve yine yattım.
Hmmm aslında şimdi yazarken farkettim ki dün ben bütün gün yatmışım.Peki o zaman neden hala yorgunum ??
İyi haftalar :)

6 yorum:

Berrin dedi ki...

geçmiş olsun umarım daha iyisindir.
bende güzel bir hafta diliyorum..

bizimde var öyle bir kaç tane günümüz :)
dediğin gibi keyifli oluyor..bir tanesinde ev sahibine yük olmamak için herkes bir çeşit bir şey yapıp götürüyoruz iyi oluyor :)

Tabiat Ana dedi ki...

teşekkür ederim Berrin :)
biraz ilaç takviyesi biraz ballı ıhlamur çay derken daha iyiyim teşekkür ederim.
Annemlerde çok alemler sorma onlarda ev sahibine yük olmasın diye dışardan istiyorlar herşeyi ev sahibi sadece tatlı ve salata yapıyor :)
Günün parayla ilgili olan kısmını hala çözebilmiş değilim ama sohbet ortamı harika :)
flamenkoyu beğenmene sevindim.Açıkcası ben daha önce hiç böyle bir gösteri izlememiştim.Ama sordum gerçektende operayla karıştırılıp yapılmıyormuş (halilen :) ) hem o yüzden hemde ilk kez izlediğim için sanırım bayıldım çok keyif aldım.Gittiğinde mutlaka gör olurmu;)
sevgiler

cinar dedi ki...

oooy geçmiş olsun kuzum :(

ben de anlamıyorum aslında gün olaylarını. işe girdiğim ilk sene katılmıştım. sonra da çıktım. şimdi beni bahane gösteri gün yapılmıyor iş yerinde. benle ne alakası varsa :))
bahaneyle buluşmak fikri güzel aslında. ama bunun için de çok sevdiğin insanlarla güne girmen lazım. hihoyt :))

aysema dedi ki...

Geçmiş olsun.

Tabiat Ana dedi ki...

saol çınarım :) daha iyiyim şimdi ee gün yapalım o zaman ;)
öptüm sizi :)

Tabiat Ana dedi ki...

teşekkür ederim sevgili Aysema:)