3 Mart 2010 Çarşamba

Hu Hu Ben Geldim :)

Nasıl anlatsam nerden başlasam hımmmm diyesim geldi :)
Farkındayım önce kaçak güreştim,alıntılar ,sözler,.... bir süre sonra tamamen sesim soluğum kesildi.
Önce soranlara söyleyim :) "12" biteli çooook oluyor :)
Babamız geldi. Çekirdek ailemiz tamam.Aman Allah başka ayrılık vermesin ama, bu ayrılık , özellikle son zamanlarda bizi çok zorladı.Doğa inanılmaz krizlere girdi, sanki bizim kız gitti yerine başka bir Doğa geldi.Hani hep derler ya yalnız çocuk büyütmek zor diye.Gerçekten çok ama çok zormuş.Yalnız çocuk büyüten herkesi tebrik ederim.
Babamızın gelişinden sonra bir hafta maaile tatil yaptık.Öyle bir yerlere gitmedik ama zaten 4 aydır evden uzak olduğumuzdan hep evdeydik hep evdeydik :)
Babamız gelmeden evvel ananneyle eşyaları taşıyıp,temizlik yemek gibi işleri hallettiğimizden, evde bize yapacak tek iş Dodikle oynamak, uyumak uyanmak, yemek, içmek oldu :) "TATLI HAYAT".
Dodık hanım dört gözle babasıyla beraber gitmek istediği Kurbağa ve Prenses filmine gitti. Arada ben de istediğim filme gittim elbette ;)
Görüşmeyeli çok kitap okuyamadım doğrusu.Okuduklarımı tek tek yazacağım.Birisi "Empati" bir diğeri "Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi" şimdide Kayıp Sembol" peşinde koşuyorum :)
Arada uzun zamandır planladığımız ama bir türlü denk getiremediğimiz bir buluşmayı gerçekleştirdik ve sevgili Ebru ile sonunda yüzyüze de karşılaştık.Kulakları çınlayanlar oldumu acaba :))
Ben Ebruyu çoook sevdim.Öyle tanıdık ve tatlıydı ki saatler aktı gitti.Bir daha... bir daha... :)
Harika bir haber aldım ama sizin de haberiniz var sanırım. Ege Çınar' dan haberdarsınız değilmi??Gelsede sevsek :)
Ayrıca aslında incik cincik bir Barcelona yazısı yazmak istemiş ama üşenmiştim itiraf ediyorum.Berrin için özellikle yazacağım.Umarım birgün gittiğinde yazdıklarım faydalı olur :) Birgün gidecek biliyorum.
Hepinizi çok özledim yafu :)
Şimdi reader'a baktım tam "507" yazı var.Muhtemel bazı yazıları da siliyordur bir süre sonra okumadan.Ama okumaya çalışacağım hepsini. Bir de gidip kuzumun haberlerini yazayım ama.Halası kızıyor sonra :P

13 yorum:

zuzuların annesi dedi ki...

Hoşgeldin...
Ama öyle lafın gelişi değil,
mutluluğun satır aralarından bile belli..
Yani gerçekten hoş gelmişsin:))
Ama lütfen devamı da gelsin:)

sufi dedi ki...

Neredeyse iki ay olmuş ve tabiat anamız geri dönmüş çok şükür.Sen sevgilini geri getirdin artık gün saymazsın, ben şimdi oğluşumu bekliyorum şafak 73 sayıyorum.hoşgeldin canım hep mutlu ol sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

oohhh beee sonunda :) umudu kesmiştim senden ,yine sıradan bi akşam bi bakayım belki yazmıstır dedim gozlerim yarı kapalı :) sonra o da nnee aman tanrım efsane geri dönmüşşş:)şaka bi yana özledim yahuuu...elimizden gelen sadece bu ,bunu da mahrum etme bizden ...hoşgeldin diyor kocaman öpüyorum ..

dippnott:MAL'HAK IN(sanırım böyle yazılıyodu ) KİM OLDUGUNU SÖYLİYİM Mİ:) valla şu bi kaç gun içinde yeni yazılar istiyorum yoksa MAL'HAK IN kim oldugunu ve tüm esrarengiz gelismeleri soylerim:))

diloy

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Hoş geldin,
Alışınca zor oluyor ayrılık. "İlk göz ağrıları" hani derler ya.
Ebru'cum çok tatlıdır, iki yıldır bende tanıyorum. İstanbul'a geldiğinde görüşme imkanımız oluyor, kızlarımdan dolayı. Ege Çınar'a da çok sevindim.
Şablonunu da güle güle kullan.
Sevgilerimle...

cinar dedi ki...

oo hoşgeldin kuzum. daha önce konuştuk gerçi, olanlardan haberim var ama böyle okumak da çok güzel oluyor :) öptüm çok çok.

Tabiat Ana dedi ki...

hoşbuldum tatlı zuzuların tatlı annesi :)
gelsin değilmi üşengeçlik yapmayalım :)

Tabiat Ana dedi ki...

canım sufim :) günler su gibi uçsun gitsin minik bebiş ve sevgili annesi Ela babalarına sende sevgili oğluşuna bir an evvel kavuş hep beraber mutlu olalım :)

Tabiat Ana dedi ki...

HAYYIIIIIIIRRRRRRR sakın söyleme söz yazıcam :)
hehe uykunu açtım dimi gece gece dur Dodıkede yazacağım birşeyler :)

Tabiat Ana dedi ki...

Nur ablacım :) ay ne çok sevindim sen öyle diyince şimdi teşekkür ederim :)
evet Ebru çok tatlı ve sanırım seninde kulakların çınlamış :)
bende sizleri çok seviyorum.
Öpüyorum çok :)

Tabiat Ana dedi ki...

çınarım hoşbulduk kuzum.
Evet ya bende senin yazdıklarını okuyunca öyle düşünmüştüm.
Öptüm sizi(hem seni hem de Çınarı :) )

Deliler Teknesi dedi ki...

Hoş geldin...

Tabiat Ana dedi ki...

hoşbulduk :)

Berrin dedi ki...

zevkle okuyorum tüm anlattıklarını:)
bir gün gidecek biliyorum demişsin ya çok hoşuma gitti :)
evet inşallah gideceğim, çünkü istiyorum..