10 Aralık 2010 Cuma

Sevgili Adsız

Siz daha önceki adsızmısınız bilemiyorum.Bir kaç hafta öncede yine sizin adınızda! birisi aynı uyarıyı yapmıştı.Zaman zaman bende girdiğimde aynı şey oluyor(facebook hesabım açıksa).O zamanda yoruma cevap olarak haberim olmadığını nasıl yapıldığını bilmediğimi ve nasıl kapatıldığını biliyorsanız yardımcı olup olmayacağını sormuştum o yorumu bırakan adsız arkadaşa.
Şimdi birde sorayım. Bahsettiğiniz sayfa veya başka açılan başka reklam sayfası ya da onun gibi sayfalar nasıl kaldırılıyor bilemiyorum.Yardımcı olursanızda sevinirim.
Teşekkür ederim

Not:Sadece adsıza değil yardımcı olabilecek herkese ricamdır.

5 yorum:

bilge dedi ki...

keşke yardımcı olabilsem face book üyesi değilim biraz da teknoloji özürlüyüm inşallah çözümlersiniz..

ganfi dedi ki...

heee safım adsızım o heryerde çıkıyorda şikayetcimisiniz acabada yorum olarak yazmışsınız??gizli bahçem sen özellikle yaptırıyorsun demi hadi itiraf et:)))ama ben senin sayfanda rastlamamıştım :)

Adsız dedi ki...

Adım Hakan. Tanımazsınız internetteki milyarlarca okurdan biriyim. Blog yazarı olmayan okur veya yorumculardan rahatsızsanız anonim yorumlara kapatmanız daha doğru olur bence. Belli görüşün propagandasını yapıyorsanız alıcısı başkadır, kazaya uğruyorsanız durumunuz başkadır. Çözümünü bilemem, ama ben her türlü pop-up penceresinden rahatsız oluyorum bir, propaganda ararsam gireceğim siteyi kendim seçerim, blogunuza sadece blog okumak için girdim iki, üçüncüsü blogunuza isteğiniz dışında yapışmış parazitten haberdar olmayabilirdiniz, uyarmak istedim. Blog yazmadığım için yazılarınıza yorum yazma yasağım olduğunu bilmiyordum!!!Üzgünüm ama aşağıda yine "ADSIZ" yazacak. Bu defalıkta affedin. Ben bir daha blogunuza girmem, yorum yazmam ama öteki adsızlardan Allah korusun sizi.

zuzuların annesi dedi ki...

Ben girince hiç öyle bir şey olmuyor?hem olsa da hepimiz müslümanız çok şükür!:))
Hey Allahım sevgili adsızın uğraştığı şeye bak?Hani bloğunun o yönde yayın yapan bir yanı olsa neyse?belli ki istem dışı virüs vs. bir şey?!
Ama ben senin yazının başındaki sesleniş şekline bayıldım;
''Siz daha önceki adsızmısınız bilemiyorum'':)))))))
Sevgiler canım....

Tabiat Ana dedi ki...

Sayın Hakan bey,
sizinde belirttiğiniz gibi internette milyarlarca insan var.Dolayısıyla milyarlarca isim içinden, siz isminizi yazmamış ve adsız olarak not bırakmışken size ne demememi tercih ederdiniz bilemedim.Ama adsızdan bu kadar rahatsız oluyorsanız tavsiyem yorumların sonuna isminizide eklemenizdir.
Bu yazıyı yazmamın sebebi postuma yazdığınız uyarıdan dolayı sinirlenmem değil.Daha öncede aynı yorumu aldım (adsız bir okuyucudan) ve yoruma cevap olarak da isteğim dışında olduğunu ve yardımcı olursa sevineceğimi yazdım.İkinci kez aynı yorumu,adsız ismiyle alınca ilk yazan kişinin(ki hala sizmisiniz bilemiyorum) cevabımın okunmamış olabileceğini düşündüğümden post olarak yazmayı uygun gördüm müsadenizle.
Bloğum adsız ya da blog yazmayan insanlara kapalı değil, elbette her zaman okuma ve yorum yapma hakkına sahip insanlar.Eğer öyle bir kontrol mekanizması isteseydim bloğa şifre koyardım,kimin okuyacağına da kendim karar verirdim,ki ben herkes okusun isterim doğrusu..
Uyarınız için teşekkür ederim.Bloğumu okuyup okumamakta elbette sizin kararınız.Açıkcası bu konuda fikir beyan etme hakkına sahip değilim.
Başlangıçtada belirttiğim gibi adsız yorumlarla hiçbir problemim yok dolayısıyla duanıza amin diyemeyeceğim.Teşekkür ederim.