21 Ocak 2012 Cumartesi

Özet :)


Okullar açıldı diye yazmıştım.Sömestre tatiline başladık bari bir de şimdi yazayım :)
Kocaaa 1 dönemi geride bıraktık.Şimdi baktım da 3 taslak yapıp yayınlamamışım.Nedense.Oysaki yazdğım şeylerden birisi beni sevinçten havalara uçurmuştu.Neyse 1-2 hafta daha bekleyip öyle yazacağım :))
Dodik hanımın okulundan haber vereyim.Kuzu karneyi aldı.Çoook güzel bir karnesi var.Umarım hayatının sonuna dek başarıları devam eder :) Resimlemek isterdim ama fotoğraf makinemiz yok :(
Oysaki kızarmış elması nazar boncuğuyla ve hatta üstün başarı belgesiyle çok güzel bir karnesi var kuzumun.
Tatile girdik dolayısıyla.
Ben de izin almayı planlıyordum ama zatürre olunca izin değil raporlu oldum.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedi aslında.Zira yıllık iznimin cebimde kalması elbette çok hoş :) ama öksürükten boğulacak gibi olmak pek keyifli değil açıkcası.
Bu arada veli temsilcisi oldum.Sınıf annesinin yeni adı buymuş :) Çocuklarla vakit geçirirken çok eğleniyorum.Sanırım yanlış meslek seçmişim : ) 33yaşında farkettim azcık geç oldu sanırım :)
Bu dört ay boyunca toplantılar , partiler organize edip,hediyeler çiçeklerle ve en önemlisi sınıfla ilgilendim :) en son karne dosyalarını hazırlayıp dönemi kapattım.Yani sanırım :)
Sınıfta bir sürü kankam oldu :) Hatta öyleki bazıları sabah Doğayı bırakıp çıkarken nereye gidiyorsun gitme bizimle kal diye koluma yapışıyorlar :) yani bir çok veli temsilcisinin aksine bu işi severek yapıyorum.
Ama ciddi mesai istiyor.O kadar ki işte işim bittikten sonra hep yapacak birşeyler oluyor.Olsun Doğa mutlu....... ben mutlu :)))
Bu sene yeni yıla İstanbul da girdik biz ..(Konuyu hızlı değiştirdim :) )Bu acaba bu sene daha çok İstanbula gideceğiz anlamına gelirmi acaba ??? :) Gelebilir tabii neden olmasın :)
Çok güzel bir akşamdı.Hep beraber söylenen şarkılar ,oynanan tombalalar,çiftetelli,Ankara havaları,Dodikimin konseri,yemekler... herşey çok güzeldi.Yılın ilk günü yapılan kahvaltı:) arabayla boğaz turu,Kanlıca yoğurdu,Çamlıcada çay, salep hepsinden önemlisi sevdiklerinle beraber olmanın verdiği mutluluk.Bu sene güzel geçsin....Ailemiz büyüsün hep sevdiklerimizle beraber sağlıklı olalım.Bencillik yapmıyorum Aynı şeyleri sizler içinde diliyorum.Yeni yıl herkese sağlık mutluluk huzur ve tabii ki de parada getirsin.Daha sık yazarmıyım.Galiba artık istiyorum yazmayı .Ama kısmet diyelim.Dodikimin bile bir sürü havadisi birikti.Hadi unutmadan birini yazayım.
Kitap okuyorlar ya şimdi bol bol.Sınıflarına kütüphane yaptılar.Eskiden kalan kitaplar ve bu sene yeni aldıklarımızla.Hergün iki tane 16 sayfalık kitap alıp geliyor bizimki, okuyoruz.Birde 64 sayfalıklar var.Onlardan getirmiyor.Birgün sordum.Doğa zaten hergün 32 sayfa okuyorsun neden kalın kitaplardan getirmiyorsun???
O kitaplar benim ayarımı bozuyor anne....
Ayarınız hiç bozulmasın....
Sevgiler

9 yorum:

My Hobby World dedi ki...

Yeniden yazmanıza sevindim.Ayrıca çok geçmiş olsun.Okul maceralarınıza gelince bunlar iyi günleriniz.Tadını çıkarın derim.Ayarınızı bozacak o kadar çok şey olacak ki kızınız en iyisini yapıyor.Ayarları sağlam tutmak lazım:)Sevgiyle kalın...

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Öncelikle hoşgeldin,
sizlerin yazılarını gördükçe eskilere gidiyorum, ne güzeldi:)
Geçmiş olsun Tabiatım çok geçmiş olsun, hiç boşlanıcak bir hastalık değil, dikkat etmelisin.
Doğa'yı tebrik ederim, onu tanıdığımda küçücük bir şeydi bugün karne alıyor.
Evet artık daha sık yazmalısın canım.
sevgiler...

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Doğa'nın kitap olayı da müthiş, onun için de ayrıca kutlarım:))

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ve lütfen daha sık yaz okumayı özlemişim :)
küçük hanımefendinin de ayarı hiç bozulmasın annesi umarım :)

cinar dedi ki...

oh sonunda geldin :) hoşgeldin ve de çok geçmiş olsun. Kuzuya da geçmez umarım. kuzuyu tebrik ederim ayrıca. başarıları daim olsun canım benim. sen de dikkat et kendine. bol bol dinlen diyeceğim artık dodik hanımla ne kadar mümkün olursa.. kocaman öpüyorum seni anaların anası :)

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili hobby dünyası,
teşekkür ederim.Büyüdükçe zorlaşıyor değil mi:)

Tabiat Ana dedi ki...

Nur ablacığım,
teşekkür ederim.Küçükler büyüyor değilmi son sürat.Okullar kreşler başlıyor :) Çok sevdiğim insanlar oldu benim bloglar vasıtasıyla tanıştığım.Hayatlarına dahil olduğum,hayatıma dahil olanlar. :))Daha sık yazmak lazım doğru.sevgiler...

Tabiat Ana dedi ki...

Fundacım,
hiçbirimizin ayar bozulmasın.Taşınma işlerin bitti mi hafifledin mi??
yazmasam da okuyorum sizleri :)

Tabiat Ana dedi ki...

Minik Çınarın tatlı annesi,
sen yorum yazmasaydın sanırım daha yazmazdım.Uyuyan devi uydırdın yafu :P
öptüm seni ve Çınar beyi...