6 Aralık 2007 Perşembe

Kadınlar ve Erkekler



Kadınlar ve erkekler;

gerçekten farklılar.Belki birbirini tamamlamak için ,belki birbirini anlamamak için, belki de sadece birbirlerine aşık olmak için.

Niye farklıyız bu kadar?

Biz kadınlar daha dikkatli,daha detaycı,daha duyarlıyken neden erkekler daha kalın hatlara sahip.Bizim önsezilerimiz bu kadar kuvvetliyken onların ki niye bu kadar zayıf? Biz bir olayda sadece olanlarla değil sezdiklerimizle de fikir yürütürken, neden bu onlara saçma gelir.Neden sadece sanki herşey olduğu gibi olmuştur.Gerisi bizim hayalgücümüzdür??

Biz bazen sadece anlatma ihtiyacı içindeyken neden onlar çözüm bulma isteğinde.Bu çok can sıkıcı bir durum.Çünkü bazen kadınlar çözüm duymak istemez yada herhangi bir yorum.Sadece konuşmak ister.Derdini anlatmak anlatmak anlatmak...
Neden onların kızmak ,yanlış anlamak,yanlış anlatmak,yorulmak gibi hakları var iken biz bunları yaptığımızda "vıdı vıdı" oluyoruz.
Neden neden neden??



(Karikatür:Piyale Madra)

4 yorum:

Derin Sularda dedi ki...

Tabiatcım, tam onikiden vurmuşsun "sadece anlatmak istiyoruz" değilmi??? sadece dinleyin, çok mu zor. Bazı sorunlar üzerinde düşünülüp kafa yorulmadan sadece paylaşıldığını bilmekle bile çözülür.. Ama nerdeee yok.:)

Tabiat Ana dedi ki...

Sevgili yıldız yağmurları,
bazen dinlenmek yetiyor değilmi bize.
sevgiler:)

meleginmarifetleri dedi ki...

offf sorma canım biz kadınlar erkeklerin gözünde hiç durmdan konşan insanlarız bu güne kadar anlatamadık derdimii bundan sonrada anlatacağımızı sanmıyorum artık ben boşverdim kendim konuşup kendim dinliyorum:)
sevgilerimle

Derin Sularda dedi ki...

Sevgili Tabiatcım ,
Tabiki açık sana da, çok memnun oluruz senin yazılarını okumaktan. Aramıza katılmanı bekliyoruz:)
Sevgiler..