8 Ocak 2008 Salı

Karda zordur yürümek ;)

Evet arkadaşlar,
Kar sezonuna ait geleneksel düşmelerimin 2007-2008 kış sezonu açılışını dün akşam apartmanın önünde gerçekleştirmiş bulunmaktayım.Oysa herşey ne güzel başlamıştı.
İşten çıktığımda deli gibi kar yağıyordu.Hatta kar yağışı nedeniyle servise gelen herkes küçük bir kardan adam,kardan kadın,kardan çocuk figürü gibi görünüyordu gözüme.Eve kadar ara sıra kitabımı okuyup(Siyah süt bitti bu arada kaldırmaya fırsatım olmadı) ara sıra güzel güzel yağan karı seyrettim.Gerçekten çok güzel manzaralarda vardı.Servisten indim, laylaylom.... Apartmana abartmıyorum 4-5 adım kala bir amcanın yanından geçtim veeee hoooop yerdeyim.Amca döndü yardım edeyim bişeyiniz varmı diye.Ama ben klasik düşene gülerim ben edasıyla başladım gülmeye.Allahtan ağlanacak bir durum yokta gülebiliyorum.
Eve gittim anneme anlattım o da klasik düşene kızarım edasıyla(!) ben demiyormuyum dikkat et diye,ben bildiydim zaten içime doğmuştu,aklımdan geçiriyordum gibi biiiisürü şey sıraladı.Biz Dodikle pek eğlendik ama bu düşme muhabbetine hatta Doğa'ya konu oldu anlatıp anlatıp gülüyor:))
Ah ah bizde burda karda kışta düşerken(! :P ) Birilerinin 30 derece sıcaklıkta olmasıda ne hüzünlendirici.
PS:Aslında arkaya karda zordur yürümeeeeeek şarkısını fon yapmayı düşündüm ama kedibey şu anda burda yok.Aslında Güne bizden 6 saat önce başlayabileceği bir yerde bu nedenle o dönene kadar Funda Arar dan başka bişiycikler dinleyemeyeceğim galiba.İdare edin beni...

6 yorum:

meleginmarifetleri dedi ki...

ahah keşke buralardada olsa kar düşşek yaaa hoşçakal

uykucu dedi ki...

bak bende sana geldim bir daha gizli okumak yok ona göre:)bende karda düşene gülünürlerdenim, ama dün akşam hava gerçekten felaketti. akşam araba öyle bir kaydıki eve ulaşana kadar öldük bittik, ben yarı yolda inip yürümeyi bile göze almıştım, evini görüyorsun ama arabayla ilerleyemiyorsun hem korkuyor hemde gülüyordum.Ama olsun kar yinede güzeldir yağsın bol bol..ben bir kez karda annemin üstüne düşüp yattığım yerden kalkmayıp kahkahalarla gülmüştüm, kadının her yeri morarmış günlerce bana küsmüştü niye güldün diye:))

Tabiat Ana dedi ki...

ne deyim melekciğim,
inşallah kar yağarda düşersiniz ;)
şaka şaka inşallah çok kar yağar ve keyfini çıkarırsınız
sevgiler

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili figen,
hoşgeldin...
evet gerçekten kar güzellikleri olduğu kadar zor durumlar da yaratan birşey.
Allahtan kazasız belasız varmışsınız eve.Karda düşme anına çok güldüm gözümde canlandı:))
sevgiler

Sem dedi ki...

Beni de okurken güldürdün, tüm düşmelerin böyle gülmeli olsun:)) Funda Arar'ı dinlemek de güzeldi, sağolasın..

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili sem,
valla ne diyeyim temenni etmem ama herkesin düşmeleri gülmeli olsun :))
sevgiler