4 Şubat 2008 Pazartesi

Kan Bankası

Adı: K....Y.....
daha dört yaşında öyle tatlı öyle güzel ki ,gözlerinde bir heyecan ,farkında değil henüz koskocaman bir kalp ameliyatı geçireceğinin.Televizyonun başında ,elinde balonu, çizgi film seyrediyor ve bulduğu bir kaç arkadaşıyla heyecanlı heyecanlı bişeyler konuşuyor.
Kalbinde iki büyük delik varmış ve kalp kapakcıklarında problem.Tek tek anlattı annesi babası.Daha 4 aylıkmış ilk ameliyatını olmuş.Şükür ki kapanmış delikler.Ama şimdide bir zar oluşmuş kalbinde onu temizlemeleri gerekiyomuş.Bugün ameliyata girdi.Henüzde devam ediyor ameliyatı.
K... Y..... benim kan kardeşim.

Not:Bu yazıyı aman ne iyi yapmışsın kan vermişsin aferin sana desinler diye yazmadım.Yazma amacım şu bunu okuyan bir kişi bile şu siteye üye olur ve birilerinin kan ihtiyacına yanıt verirse diye yazdım.Lütfen ilgilenin...

4 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Küçük oğlumun normal doktor muayenesinde duyduğum o söz dünyamı yıkmıştı. Çocuğunuzun kalbinde üfürüm var. Delik olabilir demişti doktor ablamız. Sonrası çok şükür ki iyi sonuçlandı. Ama, o süreçte bir çok küçük, hatta minik kalp hastasıyla tanıştık. K.Y gibi minik kalpler tanıdık.

Sen bunun için elbette yazmadın ama, ne mutlu sana ve bravo sana ve teşekkürler sana. Umarım bir kaç kişi daha katılır bu yazınla. Deniz yıldızı hikayesi gibi, bir kişinin çabası, bir K.Y. için çok şey ifade edebilir..

uykucu dedi ki...

çocuk 4 yaşında diye okuyunca kendi oğlum gözümün önüne geldi, ince gülün gibi benimde oğlumun kalbinde üfürüm var .ilk duyduğumda ödüm kopmuştu ama şimdi bir problem yok.. o siteye hemen baktım kan vermek istedim ama kronik bronşitliler kan veremezmiş, bana bir ara öyle bir teşhis konmuştu ama ben sanırım yıllar önce bir kez kan vermiştim şimdi tekrar soracağım.umarım konuyla ilgilenen çok olur ve amacına ulaşır 1 kişi bile hayat kurtarabiliyor yeri geldiğinde.teşekkürler...

Tabiat Ana dedi ki...

fikriminincegülü,
çok kötü hissediyor değilmi insan kendini.Aynı şeyleri bizde yaşamıştık Doğa hanımla.Düşünüyorum da biz daha ortada hiçbirşey yokken olabilir kelimesiyle mahvolmuştuk neler neler geçmişti aklımızdan.Bide bu sorunu tam anlamıyla yaşayanlar kimbilir ne haldedirler.Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Tabiat Ana dedi ki...

figencim,
teşekkür ederim:)