31 Mart 2008 Pazartesi

Elimde Patlamasın:P


Bir elimde Lost'un dvd si öylece bakıyorum bilgisayara.......

Koysammı yoksa koymasammı.

Nedir bu LOst ????beni nerelere götürür????

Acep koyarsam gerçekten bende günlerce haftalarca başından kalkmadan bir zombiye dönüşüp Lost fanatiği olur çıkarmıyım???

Acep hangi Lost karakteriyim diye düşünüp sonrada hangisiysem onun resmini duvarıma asarmıyım yada bilgisayarıma arka plan olarak eklermiyim.????

Hayatımı bundan sonra acaba ne olacak diye düşünmekle ve Lost izleyen arkadaşlarla daha bir samimi olup sürekli Lost hakkında yorum yapmaklamı geçiririm??

Lost izlemeyenlere sanki hayatın anlamını çözmüşcesine nispet yaparmıyım???

Kırmızıyımı keseyim arkadaşlar yoksa siyahımı?????


12 yorum:

Adsız dedi ki...

walla LOST un butun sezonları bende de var ama nedendir bilinmez içimden hiç başlamak gelmedi...geçen bende PRİSON BREAK izleyeyim nasılmıs dedim ....(bu 4 gun once oluyor) su an 2. sezonun ortalarındayım :) hastalık gibi bisey sanırım ....benim LOSTtan daha cok ilgimi çekti... mükemmel bir dizi tavsiye ederim :) ===DİLEK===

Derin Sularda dedi ki...

Sevgili Tabiatcım, hayatın anlamını çözermisin bilmem ama bizim gibi bir gecede sekiz bölüm izlemeye kalkmayın sakın ertesi gün gözler şiş ve kırmızı dolaşırsınız...:) Diğer yandan bende evde Lost olduğu halde izlemeden neredeyse bir sene beklettim sonra çok sıkıldığım bir gün birinci bölümden başladım (film tadında geldi bize) sonrasını sorma resmen müptela olduk... şu an ara verildi bir ay ve ben gerçekten merakla bekliyorum ancak şuda varki çevremizde Lost seyreden fazla kimse yok bu durumda yorum yapamamak üzerinde konuşamamak sıkıcı oluyor:)))
ben izleyen biri olarak tavsiye ederim seyretmeni, yok istemem uğraşamam dersen hiç bulaşma:)))
Sevgiler..

batuyakasinin hikayesi dedi ki...

canim benim
gom sen onu topraga
yaramaz oyle seyler sana
coluk cocuk bekler yolunu
bu aleme giren bir daha cikamiyor galiba
"vazgec vazgec sen bu isten"

cinar dedi ki...

Bnece Lost çok güzel bir dizi. İlk bölümlerde heyecanla seyredip başından kalkamayacağına eminim. Benim eşim ki oturup dizi falan seyretmez, ilk başlarda gözlerimizden yorgunluk belirtisi yaşlar akana kadar seyrederdik.
Ha başın göğe ermez o ayrı mesele :) ama bence seyret. Kırmızıyı kes kırmızıyı :)

uykucu dedi ki...

yok yok bişey olmaz ben digitürkten sürekli izliyorum her haftayı iple çekiyorum ama böyle seri halde izlemenin zevki bambaşkadır.

Tabiat Ana dedi ki...

anacuğuuuum dur ayol lost most derken birde prisonum breakım çıktı:))
napiiiicüüüük????
diloyum telefonuna ne yaptın hayırlı olsun dıye arıyorum arıyorum aradığımız kışıye ulaşılamıyoooor aaaa bır agız tadıyla hayırlı olsun dıyemedım yavvvv deliriciiiimmm
öptüm öptüm sevdim sevdim bide çok özledim seni....

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili yıldız yağmurları,
benim korkumda o zaten bir kaptırırsam (ki ben bayılırım böyle antin kuntin dizilere )sonu gelmez diye korkuyorum.Bakalım hayırlısı bır fırsat bulunup başlanacak ama bakalım o tarıhı gun ne zaman:))

Tabiat Ana dedi ki...

siyahı kes diyosun yani elanoram:)
hımmm cazip geldi...
ya aslında biliyosun hiç düşünmem takarım dvd playera bakarım keyfımede deeee işte senın dediğin şey beni pek rahatsız ediyor Dondıyle zor bılıyosun kıytırık dizileri bile seyredemezken böylesi bir riski nasıl alırım bilemedim;)

Tabiat Ana dedi ki...

çınarcım,
seni seniiii....kırmızı haaaa
kescem ben bu kırmızıyı bi gün kesin ama ne gün bilemedim....
Bu tereddütüm Doğa yoksa valla bende zor tutuyorum kendimi:))
sevgiler..

Tabiat Ana dedi ki...

figencim,
zaten o kadar sürükleyiciyse ben her hafta kahrolurum mahvolurum meraktan dur bakalım haberdar ederim:)
sevgiler...

Adsız dedi ki...

beray ablacım ameliyathanede butun gun telim cekmiyor...akşamları da hep acık ...teşekkur ederim de bu araba kullanmak cok zor işmiş yaaawww... daha dogrusu trafik olayı acayip bisiy yaaa .bi de burdakiler bi degisik kullanıyo bi gorsen kimin nerden nezaman cıkcagı ,belli degil.. bende cooook opuyorum dodikimi de doyasıya mıncıklıyorum ...:)===DİLEK===

Tabiat Ana dedi ki...

alışırsın dıloyum beni hatırlamıyormusun ne telaşlanırdım şimdi makascı olmaya karar verdim abin korkuyo;)
Şaka bir yana kazasız belasız kullanın inşallah canım .
öptüm seni.