12 Ocak 2009 Pazartesi

Arsene Lupin

2004 yapımı bir film Arsene Lupin.
Arsene 'in babasıda oldukça başarılı ve acımasız bir hırsız ve katildir.
Çocukluğu aile içinde geçen olaylardan dolayı oldukça kısa süren Arsen babasının ölümü ile onun gibi başarılı bir hırsız olma yolunda emin adımlarla ilerler.Kadınlara olan düşkünlüğü,oldukça maharetli ve hızlı elleri ve asla öldürmemesidir onu farklı kılan.Bir de tabi ki hırsızları soyması.
Krallık hazinelerine giden yolda Arsene önüne çıkan engelleri,yalancıları aşıp hazineye ulaşabilecekmi,babasıyla ilgili gerçeği öğrenebilecekmi ve mutlu sona erecekmi filmi izleyince göreceksiniz.
Fransız yapımı bir film olmasına rağmen yer yer James Bond aksiyonları da gördüğüm filmden ben hoşlandım.Hatta keyifli vakit geçirdim bile diyebilirim.
İzlenebilir.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

konu anlatımındaki akıcılığın en beğendiğim :)
fragmanını izlemiş gibiydim okurken :)

cinar dedi ki...

oo şeker, kendinizi filmlere vermişsiniz bu aralar. Vallahi 3 filmi de seyretmedim. Ama hepiciğini de çok merak ettim. Grange'inkini özellikle. Siyah Kan'ı feci beğenmiştim. Bu kitabı okumadım ama adam enteresan, eminim güzeldir bu kitapta. Film de bununla doğru orantılı olarak iyi olsa gerek. Teşekkürler efem :)

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili funda,
teşekkür ederim. güzel filmdi sıkılmadım ben izlerken :)

Tabiat Ana dedi ki...

çınarım öyle oldu ;))
siyah kanıda ben seyretmedim.Adamda bir gariplik olduğu kesin o ne muhteşem hayal gücüyse artık kitaplarına bayılıyorum.Kızıl nehirler berbat bir film olmuştu ama bu fena sayılmaz hatta onunla kıyasla iyi bile denebilir.
öptüm sevdim seni çooook