8 Ekim 2008 Çarşamba

Birsürü....

Sanki biraz abarttım doğru ama olmadı yapamadım birini seçerken diğerini bırakamadım.Hepsini toparladım aldım ve çıktım.

Başladım bir uçtan hatta.Su içer gibi kana kana iyi geldi.Uzun zamandır böyle okumadığımı farkettim.İyi hissettim.








10 yorum:

sufi dedi ki...

Murathan mungannn ve üç aynalı kırk oda ve diğerleri muhteşem. Sadece çikolata kaplı hüzünler'i okumadım ama çok iyi seçimler yapmışsın.İyi okumalar.Ben de almalıyım o kitabı.

cinar dedi ki...

Oh oh çok iyi yapmışsın. Uzun süre okuyamasam da böyle topluca kitap almayı çok seviyorum ben de. Bu kitaplardan sadece Pınar Kür'ünkiyle R.N. Güntekin'inki var bende. Öbürkülerin yorumlarını da dinlemek isterim senden.
Kocaman öptüm :)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Doyamadım ben bu Çalıkuşu'nu okumalara. Şimdi yeniden elimde.:)

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili sufi,
o kadar iyi geldiki bu kitaplar.yüzleri arayan adam bitti bile :)
şimdi sırada çikolata kaplı hüzünler var.okuduktan sonra yazarım elbet.
sevgiler..

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili çınar,
tutamadım kendimi kedinin yok artık 7 sini birden zaten okuyamazsın demesinede aldırmadan topladım çıktım :)
şimdi yüzleri arayan adam bitti.Umarım hemencik yazabilme fırsatım olur:)
öptüm çok

Tabiat Ana dedi ki...

incegülüm,
ne yalan söyleyim çalıkuşunu şlk kez okuyacağım.(ayıp yafu)
o kadar izledikten sonra bile hala okuma hevesi uyandırıyorsa gerçektende güzeldir diye düşünüyordum ki bak sen kaçıncı kez okuyormuşsun.Doğru tercih demekki.
öptüm ...

SERAP dedi ki...

Bir yerden başlamak her zaman işe yarar.Hepsini birden okuyamasanda olsun, okudukça okuyasın gelir zaten.Ama evde okuyabilmek için yarım saatte olsa zaman ayırmalısın kendine,zira battaniyeye sarılıp,sıcak içeceğini yanına alıp okumanın keyfi hiçbirşeye değişilmiyor:)

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

dodiği uyutup,tv izleme faslınıda atlayınca okuma şansı daha fazla olur :)ah birde pc ye ayrılan zaman daha az olmalı ama çok zor :)yani ben yapamıyorum saat 10:30 oturdum bak saat 12 :(,şu anda kitap okumuş olsaydım 100 sayfa bitmişti....

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili serap,
doğru, battaniyeye sarılıp çay keyfi yapmanın tam zamanı geldi.Ben ne kadar evde kitap okumaya çalışırsam çalışayım sonu hüzünle bitiyor gerçi.Çünkü küçük bir cadı gelip kitabı elimden alıp bakıyor bunda resim yok diye götürüyor elinde bol resimli bir kitapla geri dönüyor.Ama perinin fikri güzel gece Dodık hanım uyuduktan sonra (şayet uyanık kalmayı başarabilirsem) okumaya çalışcağım keyfini çıkararak...

Tabiat Ana dedi ki...

periciğim,
gece faslını anlatıyorum: Dodık hanımla uyumaya gidiş,Dodık hanımla uyuyuş,Sonra kedinin gelip uyandırma çalışmalarına karşı püskürtme harekatı( bu kısmı anlatılandan biliyorum zira hiç hatırlamıyorum gerçekten) gece 11- 12 civarı kendiliğinden uyanma.Azcık televizyon izleme sonra uykusuzca saatlerce evde dolanma(işte bu kısım kitap keyfi için uygun sanırım)birara uyuyakalma....
öptüm çok...